Αυτόματοι Πωλητές Νερού

Ηπειρωτικά Νερά Αυτόματοι Πωλητές

Στοχεύοντας διαρκώς σε καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον, ιδέες και πρωτοποριακά συστήματα ικανά να δώσουν λύσεις σε ανάγκες της καθημερινότητας μας, αναπτύξαμε και εγκαταστήσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια αυτόματους πωλητές πόσιμου νερού σε μια πληθώρα  περιοχών τόσο της Κεντρικής, οσο της Νότιας και Βόρειας Κέρκυρας.

Οι αυτόματοι πωλητές πόσιμου νερού σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απλοί στη εφαρμογή τους για τον πελάτη και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα διασφαλίζοντας έτσι την άμεση και διαρκή εξυπηρέτηση.

Αυτόματοι Πωλητές | Ηπειρωτικά Νερά

Με την χρήση ενός κέρματος του 1€, ο αυτόματος πωλητής σας αποδίδει 15 λίτρα πόσιμου νερού το οποίο συλλέγεται σε δικό σας δοχείο των 15lt εύκολα και απλά με τη ρίψη ενός κέρματος.

Η  ιδέα μας αυτή είναι πέρα για πέρα φιλική προς το περιβάλλον καθώς με τον τρόπο αυτό το προστατεύουμε απο την αλόγιστη χρήση πλαστικών μιας χρήσης καθώς επίσης, πληρώντας  όλες τις προδιαγραφες, χρησιμοποιούν καινοτόμα συστήματα  βασισμένα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως για παράδειγμα τα ηλιακά πάνελ, με απώτερο σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στον παρακάτω διαδραστικό χάρτη μπορείτε να δείτε και να εντοπίσετε τα ακριβή σημεία  στα οποια βρίσκονται οι αυτόματοι πωλητές νερού.

Επικοινωνία